Optimize your energy flexibility

Forecasting platform

Accurate voorspellingen van elektriciteitsprijzen

Ons unieke forecasting platform is ontwikkeld door onze businesspartner N-SIDE. Deze succesvolle onderneming, heeft zich in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot marktleider op het gebied van advanced analytics in de Europese energiesector.

N-SIDE’s forecasting platform is gebaseerd op Deep Learning technologie en gebruikt meer dan 500 verschillende input variabelen, en wordt in real-time geupdate. Het bestaat uit verschillende modules:

ENERTOP PLATFORM

Geintegreerd platform voor industriële energieflexibiliteit

ENERTOP©is een geintegreerde oplossing die operators van een industriële site inzicht biedt in de energieflexibiliteit op site-niveau en beslissings-ondersteuning biedt aan operators. Het forecasting platform maakt integraal onderdeel uit van ENERTOP©.

ENERTOP© analyseert de beschikbare flexibiliteit op de locatie en adviseert de operator hoe deze optimaal kan worden ingezet. Het productieproces en de utilities worden in ENERTOP© gemodelleerd, inclusief alle relevante technische en operationele mogelijkheden en beperkingen (bijv. ramp-up/ramp-down curves, rendementen deellast, kosten start-stop, capaciteit netaansluiting, productie planning, enz.)

Voordelen:
Geïntegreerd platform voor industriële energieflexibiliteit
N-SIDE

Meer weten?

Onze experts helpen je graag verder!

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze experts, of laat je gegevens achter dan bellen we je binnenkort terug.

Contactpersoon

Robert Kleiburg
Managing Director Recoy


Vragen? Bel me gerust, of stuur een mailtje.

   +31 (0) 653 396 950
   kleiburg@recoy.com