Increase your energy flexibility

Waarom elektrificeren?

Naast de voor de hand liggende redenen – het verlagen van de footprint of ‘van gas af’ – is elektrificatie in veel gevallen ook bedrijfseconomisch de meest interessante oplossing voor bedrijven die nieuwe investeringen overwegen. Dit wordt nog versterkt door stijgende prijzen voor CO2 emissies en de door het kabinet aangekondigde verhoging van energiebelasting op gas en verlaging van energiebelasting op elektriciteit.

De elektriciteitsprijzen schommelen nu al sterk, maar zullen in de toekomst meer-en-meer weersafhankelijk worden. Wij zien in de praktijk dat business cases steevast worden berekend op basis van vaste elektriciteitsprijzen. Het is onze ervaring dat benutten van energieflexibiliteit de business case maakt of breekt!

Recoy werkt nauw samen met diverse producenten van elektrische installaties, zoals e-boilers en industriële warmtepompen en leveranciers van energieopslag zoals batterijen, elektrolyzers en warmte-opslag om de business case voor dergelijke investeringen te verbeteren door gebruik te maken van energieflexibiliteit.

Wij helpen:

Meer weten?

Onze experts helpen je graag verder!

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze experts, of laat je gegevens achter dan bellen we je binnenkort terug.

  Contactpersoon

  Robert Kleiburg
  Managing Director Recoy


  Vragen? Bel me gerust, of stuur een mailtje.

     +31 (0) 653 396 950
     kleiburg@recoy.com