Optimize your energyflexibility

Forecasting platform

Accurate voorspellingen van elektriciteitsprijzen

Ons unieke forecasting platform is ontwikkeld door onze businesspartner N-SIDE. Deze succesvolle onderneming, heeft zich in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot marktleider op het gebied van ‘advanced analytics‘ in de Europese energiesector.

N-SIDE’s forecasting platform is gebaseerd op Deep Learning technologie en gebruikt meer dan 500 verschillende input variabelen, en wordt in real-time geupdate. Het bestaat uit verschillende modules:

ENERTOP PLATFORM

Geintegreerd platform voor industriële energieflexibiliteit

ENERTOP© is een geintegreerde oplossing die operators van een industriële site inzicht biedt in de energieflexibiliteit op site-niveau en beslissings-ondersteuning biedt aan operators. Het forecasting platform maakt integraal onderdeel uit van ENERTOP©.

ENERTOP© analyseert de beschikbare flexibiliteit op de locatie en adviseert de operator hoe deze optimaal kan worden ingezet. Het productieproces en de utilities worden in ENERTOP© gemodelleerd, inclusief alle relevante technische en operationele mogelijkheden en beperkingen (bijv. ramp-up/ramp-down curves, rendementen deellast, kosten start-stop, capaciteit netaansluiting, productie planning, enz.)

Voordelen:
Geïntegreerd platform voor industriële energieflexibiliteit
N-SIDE

Geinteresseerd in wat wij voor je kunnen betekenen?