OVER RECOY

Wij werken aan het energiesysteem van de toekomst

Energie voor verandering

Recoy helpt organisaties bij te dragen aan een duurzaam en betrouwbaar energiesysteem door slim gebruik te maken van energieflexibiliteit. Hiermee kan op het juiste moment gebruik worden gemaakt van duurzame en goedkope energie. Dit levert flinke besparingen op, voor onze klanten en voor de maatschappij!

We maken een energietransitie door: van kolen naar duurzame energie. Onze tip is: maak er gebruik van!

Ons Team

Robert is oprichter van Recoy en werkt al meer dan 20 jaar aan de energietransitie. Hij is afgestudeerd in werktuigbouwkunde en volgde zijn MBA aan Henley Management College.

Bij Shell Renewables & Hydrogen was Robert verantwoordelijk voor strategie en planning en investeerde Shell meer dan €1 miljard in duurzame energie. Van 2011-2016 was Robert COO bij ECN (nu onderdeel van TNO) en verantwoordelijk voor de duurzame energie tak. Robert is lecturer bij het Energy Delta Institute en adviseur van de Schooldakrevolutie.

Managing Director

Robert Kleiburg

“Mijn hart ligt bij het verduurzamen van de energievoorziening door energie flexibiliteit te creëren.”

Sjoerd is co-founder van Recoy en allround expert op het gebied van duurzame energie. Hij heeft een achtergrond in corporate finance & technology transfer.

Na zijn studie rechten aan de RUG werkte Sjoerd van 2005-2011 als M&A adviseur, bij o.a. Deloitte Corporate Finance. Van 2011-2017 was hij bij ECN verantwoordelijk voor het identificeren en commercialiseren van de octrooiportefeuille. Hij heeft diverse succesvolle spin-off bedrijven helpen creëren, zoals LeydenJar Technologies, Admatec Europe en Blue Heart Energy.

Innovation & New Business Director

Sjoerd Wittkampf

“Met disruptieve technologie en slimme aansturing helpen we om fossiele bronnen overbodig te maken.”

Mark is product developer bij Recoy, en is expert op het gebied van het optimaliseren van flexibele assets en productie processen. Hij combineert diepgaande kennis van energiemarkten met data-gedreven optimalisatie technieken om een optimale verwaarding van energie flexibiliteit te realiseren.

Hij behaalde zijn bachelor Technische Bedrijfskunde aan de RUG en MSc in Operations Management aan Chalmers University in Zweden.

Product Developer

Mark Kremer

“Slimme oplossingen ontwikkelen om ons energiesysteem snel te verduurzamen; daar krijg ik energie van!”

Roland beschikt over jarenlange ervaring in energiehandel en project management voor implementatie van Energy Trading & Risk Management-systemen.

Roland studeerde Econometrie in Rotterdam en MIT (Boston) en werkte lange tijd voor Shell waar hij zich richtte op het verkopen, transporteren en opslaan van aardgas. In 2011 startte hij zijn eigen bedrijf op, dat zich focuste op project management voor de implementatie van ETRM systemen bij diverse utilities zoals E.On. In 2017 heeft hij zich aangesloten bij Recoy.

Project & Account Manager

Roland Kahmann

“Mijn hart ligt bij het verduurzamen van de energievoorziening door energie flexibiliteit te creëren.”

Harrison richt zich binnen Recoy voornamelijk op data-analyse, modellering en softwareontwikkeling.
Hij behaalde zijn BSc in Mech. Engineering aan Calicut University en werkte 2 jaar als front-end developer bij Tata Consultancy Services in India. Hij volgde zijn MSc aan de TU Twente met een specialisatie in Systems Design, Production & Management en ontwikkelde voor zijn afstudeeronderzoek een High-Fidelity Battery Model om de levensduur te bepalen van de nieuwe generatie e-trucks van DAF.
Optimisation Consultant

Harrison Paul

“To meet the needs of the present, without compromising the ability of future generations to meet theirs, is what inspires me”.

Software Architect

Rolf Lange

“Met ons team lossen we belangrijke problemen in de echte wereld op. Het opbreken van complexe vraagstukken en ontwikkelen van schaalbare oplossingen, is voor mij een enorme drijfveer!”

RECOY ZOEKT ENERGIEMAKERS

Wil jij werken in een wereld vol nieuwe mogelijkheden?

Bij Recoy willen wij een grote bijdrage leveren aan de energietransitie. Daarbij richten wij ons met name op de grote energieverbruikers, maar ook op eindconsumenten die gebruik maken van bijvoorbeeld elektrische auto’s. Dat doen wij met ons hart en met ons verstand. Wij helpen ze met inzicht, overzicht en met reële scenario’s  en slimme software om beter met energie om te gaan.

Wil jij ook een rol van betekenis spelen? Welkom. Bekijk onze vacatures of schrijf een open sollicitatie. In ieder geval dank voor jouw energie!