OVER RECOY

Robert Kleiburg

Managing Director

“Mijn hart ligt bij het verduurzamen van de energievoorziening door energie flexibiliteit te creëren.”

Robert is oprichter van Recoy en werkt al meer dan 20 jaar aan de energietransitie bij onder andere Shell en ECN met een achtergrond in werktuigbouwkunde en een MBA.

Bij Shell Renewables & Hydrogen was hij verantwoordelijk voor strategie en planning met investeringen in wind, zon PV, biomassa, geothermie en waterstof. In 2011 werd hij Chief Operating Officer bij ECN en als zodanig verantwoordelijk voor het innovatieprogramma op het gebied van zon PV, wind energie, biomassa, industriële  energiebesparing, beleidstudies en systeemintegratie. Hiermee heeft hij ervaring opgedaan in de volle breedte van de energietransitie. Hij is als lecturer verbonden aan het Energy Delta Institute en adviseur van de Schooldakrevolutie.

Sjoerd Wittkampf

Innovation & New Business Director

“Mijn persoonlijke drijfveer is om innovatieve producten te ontwikkelen, die de energietransitie versnellen”

Sjoerd is mede-oprichter van Recoy en een allround expert op het gebied van duurzame energie. Hij heeft een achtergrond in corporate finance & technology transfer.

Na zijn studie Bedrijfsrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen werkte hij van 2005-2011 als fusie- en overnameadviseur, bij Troostwijk Introman en Deloitte Corporate Finance. In 2011 maakte Sjoerd de overstap naar ECN, een van de leidende onderzoeksinstituten in Europa op het gebied van duurzame energie technologie. Hier was hij als Technology Transfer Manager verantwoordelijk voor het identificeren en commercialiseren van veelbelovende technologieën en de creatie van spin-off bedrijven, zoals LeydenJar Technologies BV (silicium anodes voor li-ion batterijen), Admatec Europe BV (3D-printen van technisch keramiek & metalen), Blue Heart Energy BV (thermo akoestische warmtepompen) en Milena-Olga (biomassa vergassing & gasreiniging).

Mark Kremer

Optimalisatie Consultant

“Slimme, data-gedreven oplossingen ontwikkelen waarmee we ons energiesysteem razendsnel kunnen verduurzamen; daar krijg ik energie van!”

Mark is optimalisatie consultant bij Recoy, en is expert op het gebied van het optimaliseren van flexibele assets en productie processen. Hij combineert diepgaande kennis van energiemarkten met data-gedreven optimalisatie technieken om een optimale verwaarding van energie flexibiliteit te realiseren.

Hij studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen, waarna hij vertrok naar Zweden om aan een van de meest duurzame technische universiteiten van Europa te studeren. Naast zijn twee-jarige Master in Operations Management volgde hij een specialist track in Sustainability Transitions, waardoor hij zijn passies voor verduurzaming en het optimaliseren van complexe processen kon combineren. Na zijn afstuderen is Mark zich gaan richten op de grootste uitdaging van onze tijd: de energietransitie. Zijn interesse gaat hierin met name uit naar de transitie van complexe (industriele) processen en ketens, waarin slimme, data-gedreven oplossingen steeds vaker een key driver zijn voor verduurzaming.

Roland Kahmann

Project Manager

“Energie is een fundamenteel goed voor onze maatschappij. Hoe dit duurzaam aan te wenden met behoud van onze levensstandaard en op een maatschappelijk verantwoorde manier is wat mij drijft”

Roland werkt sinds October 2017 bij Recoy en houdt zich voornamelijk bezig met Sales en Accountmanagement en Implementatie. Hij heeft een commerciële achtergrond in energie alsmede ook in Project Management voor implementatie van grote Energie Management software-systemen.

Roland heeft na zijn studie Econometrie in Rotterdam en Boston lange tijd voor Shell gewerkt in commerciële functies in een aantal Europese landen gericht op het verkopen, transporteren en opslaan van aardgas. In 2011 heeft Roland zijn eigen bedrijf opgericht en zich gefocust op het implementeren van grote Energy Trading and Risk Management software systemen bij een aantal grote Duitse utilities zoals E.On in Düsseldorf. Hij was namens een aantal softwarebedrijven Project Manager voor de implementatie van deze systemen. Bij Recoy spreekt hem de diversiteit van het klantenportfolio zeer aan alsmede de mogelijkheid om mee te denken over de transitie naar een duurzaam energie-systeem.

Roland Kahmann

Project Manager

“Persoonlijke quote”

Roland richt zich op….

Toelichting werkervaring

Wij werken aan het energiesysteem van de toekomst

Energie voor verandering

Recoy helpt organisaties bij te dragen aan een duurzaam en betrouwbaar energiesysteem door slim gebruik te maken van energieflexibiliteit. Hiermee kan op het juiste moment gebruik worden gemaakt van duurzame en goedkope energie. Dit levert flinke besparingen op, voor onze klanten en voor de maatschappij!

We maken een energietransitie door: van kolen naar duurzame energie. Onze tip is: maak er gebruik van!

RECOY ZOEKT ENERGIEMAKERS

Wil jij werken in een wereld vol nieuwe mogelijkheden?

Bij Recoy willen wij een grote bijdrage leveren aan de energietransitie. Daarbij richten wij ons met name op de grote energieverbruikers, maar ook op eindconsumenten die gebruik maken van bijvoorbeeld elektrische auto’s. Dat doen wij met ons hart en met ons verstand. Wij helpen ze met inzicht, overzicht en met reële scenario’s  en slimme software om beter met energie om te gaan.

Wil jij ook een rol van betekenis spelen? Welkom. Bekijk onze vacatures of schrijf een open sollicitatie. In ieder geval dank voor jouw energie!